Laat je shirt bedrukken met het logo van je studentenvereniging, school, vriendenclub of bedrijf, denk ook eens aan een vrijgezellenavond… alle vrienden in hetzelfde shirt en   je avond kan niet meer stuk.
Natuurlijk kun je ook je eigen Quote teksten maken, gebruik onze ontwerpmodule, kies leuke fonts en gebruik flitsende kleuren of doe het gewoon in zwart of wit, aan jou de keuze.

 

Over een ​​foto (ontwerp, logo, tekst, etc.) moet je beschikken over de volledige rechten om die foto te kunnen uploaden. Als je niet zeker bent, gelieve te bevestigen dat de eigendoms of de rechtmatige eigenaar van gebruiksrechten op de hoogte is voordat je doorgaat met uploaden van deze foto! Door het uploaden van een foto, bevestig je deze toestemming:
Je mag de afbeeldingen gebruiken voor commerciële doeleinden.
Indien de juridische toeschouwer van deze copyright contact met ons opneemt, zullen wij hij/zij direct naar jou doorverwijzen.
Je begrijpt dat illegaal gebruik van een beschermde foto/afbeelding of logo geen kleine overtreding is en kan leiden tot zware straffen.